Accesorii ideale pentru sauna

0 Shares
0
0
0

Proprietarii de saune sunt constienti de faptul ca trebuie sa le ofere clientilor cele mai bune conditii, motiv pentru care isi indreapta atentia spre foarte multe accesorii saune. In urmatoarele randuri vom descoperi care sunt cateva dintre aceste accesorii necesare intr-o sauna.

Galeti

Galetile pentru saune sunt accesorii importante, care cu siguranta nu lipsesc din nici o sauna. Scopul lor principal este de a mentine apa care ar putea fi utilizata pentru a crea vapori in timpul imbaierii. Vaporii sunt esentiali in timpul imbaierii si ajuta la curatarea porilor pielii. Fara utilizarea apei, baia de sauna nu se poate bucura de o adevarata experienta. Galetile din sauna sunt in mod traditional fabricate din lemn – pin, molid sau cedru.

Carucioare si dopuri

Carucioarele si dopurile sunt esentiale pentru o baie de sauna placuta si sigura. O rau de apa este stropita peste pietrele de sauna care creeaza vapori si o atmosfera unica a saunei. Nu uitati sa utilizati intotdeauna o lada de sauna pentru a arunca apa pe roci intr-un incalzitor de sauna. Folosind o lada, tineti mana departe de abur, impiedicand o arsura posibila.

De asemenea, folosind o lada va permite sa controlati cantitatea de apa pe care o puneti pe pietrele de sauna si, prin urmare, reglati nivelul de umiditate in sauna. Carucioarele si vopselele vandute de firmele de specialitate sunt realizate in intregime din lemn cu mana.

Palarii de sauna

O palarie de sauna este un element foarte important in lista de accesorii. Temperatura ridicata in sauna va poate deteriora parul, astfel incat acesta trebuie protejat. Palaria din sauna este fabricata din lana si ajuta la reglarea temperaturii parului si a scalpului. Este, de asemenea, un element elegant, deoarece palariile vin in varietate de forme si tipuri.

Termometre, gigrometre si timere

Un termometru este un accesoriu important care ajuta la urmarirea temperaturii in sauna. Este important sa cunoasteti temperatura corecta pentru a vedea cand sauna este gata pentru scaldat sau daca este prea fierbinte. Termometrul trebuie amplasat deasupra sau in apropierea incalzitorului pentru sauna.

Gigrometrele sunt folosite pentru a masura nivelul de umiditate in sauna in timpul petrecut pentru scaldat. Un astfel de dispozitiv va indica daca aerul este prea uscat sau prea umed si va permite sa reglati umiditatea. Cronometrele de saune sunt necesare pentru ca le permit clientilor sa tina evidenta timpului petrecut in sauna. Deoarece sa luati ceasul de mana la sauna este periculos, timerul saunei poate fi un accesoriu util.

Arome si parfumuri

Aromele si parfumurile va pot imbogati experienta in sauna si va permit combinarea aromoterapiei cu scaldatul. Adaugati parfum in apa pe care o veti arunca pe roci si va veti bucura de aroma cu abur fierbinte. Aromele vin in doua tipuri – aroma lichida concentrata, care poate fi adaugata direct in apa in galeata dvs. de sauna si aroma uscata. Aroma uscata trebuie sa fie pregatita inainte de baie, dar va permite sa va bucurati de un parfum direct din surse naturale.

Tetiere si perne

Tetierele si pernele sunt elemente importante in sauna. Acestea vor permite asezarea capului pentru o odihna confortabila si relaxanta. Tetiera este mai puternica si mai mare si perna (perna) este mai moale si mai mica. Pernele vin cu strat exterior exterior si pot fi umplute cu doua tipuri de material – iarba naturala de ingrijire sau material sintetic.

Suporturi de fixare (umerase)

Covorasele de picior sunt folosite de obicei pentru a agata in siguranta prosoapele sau hainele baii. Acestea sunt, de obicei, loc langa camera de sauna. Rafturile cu rack mai mari sunt utile atunci cand impartasiti experienta de baie cu familia si prietenii. Fabricate din lemn, acestea se potrivesc in mod natural cu sala de sauna si cu diferite alte accesorii din sauna.

Mierea de sauna

Mierea din sare va ajuta sa deschideti porii pielii si sa cresteti transpiratia, ceea ce duce la o mai buna curatare a pielii si a organismului. Mierea imbunatateste vindecarea micro ranilor pe piele, suprima inflamatia si ajuta la ameliorarea muschilor inflamati. Mierea de samanta se aplica fie in sauna, fie dupa aceea. Avem 5 tipuri de miere de sauna disponibile, cu brad, menta si sare, eucalipt, ceai, cafea si levantica. Mierea cu cafea sau cu sare actioneaza si ca scrumiera.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…