Ce ar merita imbunatatit la urmatoarele modele iPhone

0 Shares
0
0
0

Ce ar merita imbunatatit la urmatoarele modele iPhoneApple a surprins in fiecare an cu inovatiile aduse modelelor iPhone, unele dintre ele parca desprinse din filme science-fiction.

Utilizatorii au ramas uimiti cum iPhone a fost  realmente „umanizat” intr-un timp atat de scurt, prin adaugarea functiunilor de voce, precum Voice Control ( care permite iPhone-ului sa raspunda la comenzi vocale ) sau SIRI Personal Assistant ( un Voice Control avansat, care raspunde la randul sau    ).

Cu toate acestea, desi evolutia iPhone este de necontestat, tot timpul va fi loc de mai bine. In timp ce unele probleme au suferit schimbari inevitabile, altele au ramas in stadiu de stagnare sau au fost rezolvate partial, cum este exemplu liniei de acumulatori iPhone originali sau stocarea suplimentara.

O un prim aspect mai putin vizat de initiatorii iPhone il reprezinta durata de activitate a dispozitivului pana la descarcare totala. Cu toate ca este o problema general valabila pentru toate telefoanele de tip smartphone, acest lucru nu ar trebui sa impiedice o imbunatatire a viitorilor acumulatori iPhone originali.

[adsenseyu1]

Dupa o redresare infima a puterii bateriilor, de la primul model aparut pana la iPhone 4s, calitatea acumulatorului iPhone 5 a marcat un colaps neasteptat, din acest punct de vedere. Cu toate ca a aparut pe piata cu un nou design mai subtire si mai inalt si o viteza a Internetului mult mai mare decat predecesoarele sale, acest iPhone 5 a dezamagit prin puterea slaba a bateriei, care a primit un modest punctaj de 6.8 din 10 din partea utilizatorilor.

Abia cu recentul model iPhone 5, Apple a reusit sa atinga apogeul calitatii acumulatorilor tuturor modelelor de pana atunci, permitand utilizarea telefonului o intreaga zi, fara necesitatea incarcarii.

Un repros adus firmei Apple este legat de capacitatea sa suplimentara de stocare. Cu toate ca modele iPhone si-au marit teoretic limita maxima de stocaj de la 4 Gb (iPhone 2G), la un impresionant 64 de Gb al modelelor 4s, 5 si 5s, acest aspect nu este standardizat pentru fiecare telefon.

Cu alte cuvinte, fiind vorba de o capacitate interna, marirea stocajului din fabrica la un nivel avansat nu poate fi posibil decat printr-un upgrade destul de costisitor, care ar putea permite minim o dublare a efectivului total de memorie, de exemplu de la 32 la 64 de Gb sau de la 16 la 32.

In general, telefoanele Android permit introducerea unui card micro SD de stocare externa, a carui dimensiune tine de latitudinea fiecarui utilizator. Cum aceasta varianta este mai putin costisitoare, este evidenta decizia celor de la Apple de a evita introducerea unui card mico SD.

[adsenseyu1]

Alte doua neclaritati de fabricatie ar fi legate de dimensiunea locului cartelei SIM si conformatia mufei jack pentru casti. In ceea ce priveste dimensiunea permisa a cartelelor SIM, aceasta s-a modificat, spre usoara nemultumire a utilizatorilor. Trecand de la varianta mini a primelor 3 modele, iPhone 4 si 4s a permis doar introducerea unui microSIM, urmand ca iPhone 5 si 5s sa admita nanoSIM.

Acest lucru poate fi frustrant din doua motive: o data, pentru ca nu toti operatorii de telefonie mobila distribuie micro sau nanoSIM-uri, iar fara taierea ei cu un foarfece, cartela nu va functiona; pe de alta parte, mutarea cartelei SIM taiate sau unui micro sau nanoSIM intr-un telefon cu slot de miniSIM nu va fi posibila fara un adaptor.

In ceea ce priveste slotul pentru mufa jack, situatia este paradoxala, intrucat toate modele iPhone au spatiul pentru mufa reglat la un standard de 3,5 mm, care, de fapt, nu permite introducere nici unei mufe standard de 3,5 mm (decat cu foarte putine exceptii). Asadar, utilizatorii nemultumiti de castile oferite de iPhone n-au decat sa se impace cu ideea ca auricularele lor preferate nu-si vor gasi loc in nici un model iPhone.

Minimele imbunatatirii pe care modele iPhone le-ar putea surveni in viitor nu schimba cu nimic tehnologia avansata de care dispun, calitatea si inovatia de care dau dovada fiind emblematice pentru orice telefon marca iPhone. Din acest motiv, site-ul www.magazingsm.ro va pune la dispozitie acumulatori iPhone originali, astfel incat sa va bucurati de o utilizare indelungata a telefonului si de o viata mai lunga a bateriei.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…