Ce ramane de facut atunci cand butonul Home nu functioneaza?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ai de gand sa iti cumperi un telefon mobil inteligent, cu siguranta iti doresti ca dispozitivul care urmeaza sa fie al tau, sa functioneze cat mai mult timp fara nici o problema.

Tocmai de aceea, ar cam trebui sa te orientezi numai si numai spre telefoane foarte performante de pe piata, asta in cazul in care nu ai de gand sa te duci mereu printr-un service gsm, pentru ca dispozitivul tau are nevoie de fel si fel de piese telefoane de schimb.

Se poate insa sa iti indrepti atentia si spre un telefon care sa apartina unui producator de top de pe piata, iar odata cu trecerea timpului, datorita anumitor motive, telefonul sa nu mai functioneze la capacitate maxima, sau sa intampine tot felul de probleme.

Una din problemele destul de des intalnite ale smartphone-urilor, cu care se confrunta utilizatorii, este fara doar si poate legata de butonul Home, sau mai bine spus legata de nefunctionalitatea acestui buton.

Aceasta problema poate sa fie cauzata de defectarea circuitelor de pe placa de baza a telefonului aflate in zona respectiva, iar una dintre cele mai probabile cauze ar fi patrunderea prafului sau a unor lichide, insa si gradul mare de uzura poate cauza o asemenea problema.

Cea mai simpla solutie pentru fiecare utilizator care se confrunta cu o astfel de problema, este fara indoiala inlocuirea butonului respectiv, insa sunt si situatii in care din diferite motive, utilizatorii cauta solutii mai eficiente.

Aceste solutii sunt foarte simple si eficiente, ele fiind mai degraba niste aplicatii care se pot instala pe telefon, si care pot sa creeze un buton Home virtual, care are rolul de a inlocui butonul Home fizic.

Una dintre cele mai utile aplicatii care poate sa fie utilizata in acest sens, este fara indoiala EasyTouch, care poate sa tina loc fara probleme de butonul Home, dar aceasta aplicatie poate sa tina loc si de lock screen, de back, meniu, etc.

EasyTouch Evo este iarasi o alta aplicatie care poate sa fie utila in acest sens, de fapt putem spune faptul ca este o aplicatie identica cu prima, insa este dezvoltata de catre o alta companie de pe piata, iar in cazul in care prima aplicatie amintita nu te multumeste, cu siguranta poti incerca si aceasta aplicatie.

O alta aplicatie super interesanta in cazul in care butonul Home nu iti functioneaza, ar fi Swipe Home Botton, si iti permite sa utilizezi un buton Home virtual daca butonul Home fizic nu mai functioneaza.

Ei bine, dupa cum se poate observa, in momentul in care smartphone-ul tau intampina astfel de probleme, iar butonul Home in principal, sau celelalte butoane nu mai functioneaza in nici un fel, sau nu mai functioneaza corespunzator, ai posibilitatea sa descarci diferite aplicatii care pot tine locul acestor butoane.

Din fericire poti face acest lucru, insa atunci cand telefonul tau intampina o asemenea problema, cea mai inspirata idee ar fi totusi aceea de a-l duce cat mai rapid la un service gsm pentru inlocuirea butonului defect.

0 Shares
You May Also Like