Ce trebuie sa stii inainte sa optezi pentru unghii cu gel?

0 Shares
0
0
0

Femeilor le place sa aiba unghiile perfecte, motiv pentru care merg frecvent la saloane unde se folosesc geluri pentru unghii, special alese de pe Shopu.ro.

Este cat se poate de firesc ca doamnele si domnisoarele sa opteze pentru unghii cu gel, in conditiile in care gelurile le ofera un finisaj de lunga durata, care nu se va deteriora si care nu le va afecta unghiile.

Iata in continuare cateva detalii pe care trebuie sa stii atunci cand vrei sa optezi pentru unghii cu gel, pentru a beneficia de cele mai frumoase unghii.

Alege un salon de renume

Alegerea unui salon de unghii de calitate este unul dintre cele mai importante lucruri atunci cand manichiura de gel este in cauza. De-asemenea este important sa va asigurati ca prioritatea salonului este mentinerea unghiilor naturale sanatoase. Cum vei stii acest lucru? Ei bine, o manichiura de polish de inalta calitate nu necesita depunerea sau indoirea suprafetei unghiilor naturale inainte de aplicare.

Mai mult, un salon de calitate va investi in echipamente de calitate. Deci, ei ar trebui sa aiba aceleasi marci LED / lampi UV ca marca de freze de gel pe care le folosesc.

Intarirea lampii trebuie mentinuta la minimum

Majoritatea criticilor legate de manichiura cu gel se datoreaza preocuparilor legate de utilizarea lampilor cu LED si UV si legatura acestora cu deteriorarea UV. Cu toate acestea insa, s-a dovedit faptul ca aceste lampi sunt sigure si nu afecteaza sanatatea unghiilor in nici un fel. Cu aceasta se spune ca recunoaste ca utilizarea lampilor de intarire este “echivalenta cu cateva minute in plus, la soare intre vizitele la salon”. In consecinta, “ar trebui sa va lasati mainile sub lampa doar o data cand aplicati un strat de polish.

Pentru o protectie suplimentara, este indicat sa aplicati un protector solar de protectie cu spectru larg in mainile dvs. cu cel putin 15 minute inainte de programare.

Protectia este cheia

Desi manichiurile cu gel sunt incredibil de lungi si sunt putin probabil sa ciobeasca, nu sunt indestructibile. Ca atare, va trebui sa va angajati sa va protejati manichiura, precum si unghiile naturale dedesubt. Dupa ce manichiura cu gel este completa, ar trebui sa va conditionati zilnic unghiile cu un ulei de cuticul de inalta calitate.

Saloanele in care se pun unghii cu gel ar trebui sa comercializeze astfel de uleiuri de cuticul pentru ca fiecare clienta sa isi poata lua acasa si sa foloseasca zilnic acest ulei care va hrani pielea care va inconjoara unghiile si care previne dezhidratarea.

Evitarea apei este, de asemenea, esentiala daca doriti ca manichiura sa dureze cat mai mult posibil. Deoarece modul cel mai eficient de indepartare a unei manichiuri cu gel este sa va inmuiati varfurile degetelor, expunerea prelungita la apa, adica dusurile sau baile lungi, precum si spalarea obisnuita a vaselor, pot determina ridicarea lustruitului. Pentru a minimiza acest lucru, optati pentru dusuri rapide si purtati manusi de cauciuc atunci cand spalati vasele.

Manichiura cu gel nu ar trebui sa va deterioreze unghiile naturale

Contrar opiniei populare, manichiura cu gel nu cauzeaza deteriorarea unghiilor naturale. In schimb, este procesul de indepartare sau alegerea poloneza, care este adesea responsabila pentru unghiile slabe si fragile.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…