De ce sa iti pui usi de garaj automate?

2 Shares
0
0
2

Pe langa modul de vacanta si codul temporar pentru oaspeti, unele usi de garaj automate au si lumini automate incorporate pentru a descuraja hotii si pentru a creste vizibilitatea pe vreme rea. Daca va ganditi sa automatizati usa garajului, luati in considerare modernizarea acesteia pentru a va proteja masinile si orice obiecte de valoare stocate in garaj.

Usile de garaj moderne pot fi operate de pe smartphone. Acest lucru este deosebit de avantajos pentru persoanele care tind sa uite sa inchida usa garajului dupa ce parasesc casa si pleaca. Niciodata nu va trebui sa intoarceti masina pentru a merge din nou sa verificati usa garajului!

Daca aveti o viata extrem de aglomerata, cu milioane de lucruri la care sa va ganditi si sa decideti, nu lasati usile de la garaj sa fie un alt lucru de adaugat pe lista. Cu o usa automata de garaj, puteti seta un cronometru care va solicita inchiderea usii dupa ce a ramas deschisa pentru o anumita perioada de timp.

Indiferent daca sunteti parinte cu copii mici sau sunteti un adult mai in varsta cu probleme medicale, siguranta este extrem de importanta. Usile de garaj manuale vechi, deteriorate, pot solicita sa ridicati o usa grea de la sol. Pentru a preveni eventualele rani, puteti opta pentru usi automate de garaj si vor face toata treaba pentru tine.

Automatizarea usilor garajului face usa garajului sigura, astfel incat chiar si copiii sa o poata folosi. Acestia pot deschide si inchide usa printr-o apasare de buton. In plus, niciodata nu va trebui sa va faceti griji cu privire la inchiderea usii, datorita senzorilor de usa incorporati. Senzorii vor trage usa garajului inapoi, daca exista ceva in cale.

Intrucat deschizatoarele de usi de garaj nu consuma multa energie, nu va trebui sa cheltuiti sume excesive de bani pentru facturile electrice. In functie de modelul usii de garaj si al deschizatorului pe care il aveti, puteti cheltui foarte putin pentru consumul de energie .

Daca doriti sa va minimizati si mai mult factura energetica, noile modele  de usi de garaj consuma si mai putina energie. De asemenea, aveti optiunea de a conecta deschizatorul usii garajului la un panou solar. In timp ce costul  pentru instalarea panoului si a deschizatorului ar fi mai mare, facturile  de energie vor fi mai mici in timp.

Ca orice alt plus, inlocuirea usilor  de garaj manuale cu cele automate adauga valoare casei. Daca in viitor doriti sa va vindeti casa, fiti constienti ca cumparatorii apreciaza comoditatea. In plus, puteti  creste valoarea proprietatii si mai mult prin asocierea unui deschizator automat.

Dupa cum s-a mentionat anterior, o noua usa de garaj va adauga o valoare suplimentara casei. Apeland la automatizari porti garaj veti obtine cel mai ridicat nivel de confort posibil.

Daca va ganditi sa instalati o usa automata gasiti un expert care sa o monteze.  Unul dintre avantajele principale ale unei usi de garaj automate este comoditatea. Puteti sta in masina pana cand usa se deschide si nu va fi necesar sa iesiti in ploaie, deci nu trebuie sa va dati jos din masina pentru a va deschide sau inchide garajul.

2 Shares
You May Also Like