Husa si folia pentru iPhone – protectie maxima

0 Shares
0
0
0

Uneori avem tendinta ca atunci cand achizitionam un iPhone de ultima generatie sa il utilizam in husa, aleasa dintre multele huse iPhone si sa il protejam cu o folie pe ecran.

Cumparam un iPhone de 800-900 de Euro, extrem de subtire pentru ca ne place design-ul, dar il transformam intr-o caramida greoaie, chiar inainte de a iesi cu acesta din magazin.

Marea majoritate dintre cei care isi achizitioneaza un iPhone, il vor folosi obligatoriu in husa si vor aplica o folie pe ecran, pentru a-l proteja in totalitate, chiar daca a fost cumparat pentru ca este un telefon extrem de subtire si totodata foarte puternic si deosebit de rezistent.

Exista avantaje ale utilizarii iPhone-ului fara o husa de protectie si o folie pe ecran? Bineinteles ca exista cateva avantaje deosebit de importante: il veti simti mult mai bine cand vibreaza pentru ca nu exista ceva care sa amortizeze din puterea vibratiei, apoi nivelul sonor este mult mai puternic pentru ca nu exista nimic care sa diminueze din intensitatea acestuia.

Bineinteles ca pe langa aceste avantaje mai mari , exista si unele care tin de design: ne bucuram de experienta de utilizare a acestuia, de calitatea materialelor din care e construit si nu in ultimul rand de display-ul acestuia.

Care sunt insa avantajele utilizarii iPhone-ului cu husa de protectie si folie pe ecran? Sunt destul de importante. Acestea protejeaza telefonul foarte bine. O husa de protectie buna din silicon sau chiar din plastic, dar totodata completata si de  o folie pentru ecran pot contribui la salvarea unui display de iPhone, cand acesta este scapat pe o suprafata dura. Asta chiar in conditiile unui geam extrem de rezistent.

Indiferent de tehnologia folosita de producator in constructia display-ului, acesta tot se va zgaria. Destul de greu, dar totusi exista riscul zgarierii acestuia. Practic folia aplicata peste ecranul iPhone-ului il poate salva de numeroase zgarieturi.

Aceste folii nu sunt deosebit de scumpe si pot fi inlocuite cu deosebita usurinta. O husa de protectie va poate salva iPhone-ul de o multime de socuri primite si de numeroase zgarieturi. Exista din nefericire posibilitatea sa il scapati din greseala pe o suprafata dura, dar fiind protejat de o husa din silicon sau plastic exista foarte multe sanse sa scape neatins.

De asemenea, poate fi bagat intr-un buzunar cu cheile, poate fi tinut in praf, sau poate fi atins de maini ude sau unse de ulei, insa acesta va fi protejat 100%. Daca veti da jos husa de protectie de pe iPhone, acesta va arata ca in prima zi.Daca folia este zgariata destul de mult, poate fi inlocuita cu foarte mare usurinta.

Protejand telefonul cu husa de protectie si folie, acesta va arata in conditii excelente atunci cand vom decide sa il vindem. Fie ca ne place sau nu, avem o multitudine de avantaje atunci cand folosim o husa de protectie sau o folie pentru display-ul de iPhone. Este foarte important sa ne protejam investitia la un pret foarte mic, pentru a putea obtine un pret destul de bun la o eventuala revanzare a iPhone-ului.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…