Instrumente si scule de mana de care avem nevoie acasa

0 Shares
0
0
0

Atat cei care locuiesc la casa cat si cei care locuiesc la bloc au nevoie de unele instrumente si scule de mana pe care sa le foloseasca in diferite activitati. Pentru cei care locuiesc la casa, necesitatile sunt mai mari, in conditiile in care in gospodarie apare mereu cate ceva de facut.

Si stim cu totii ca nimanui nu ii convine sa va imprumute de fiecare data sculele si instrumentele pe care le detine, mai ales daca este vorba despre o trusa de biti Troy care este compusa din 113 piese, si care isi dovedeste utilitatea si eficienta de fiecare data cand este folosita.

In plus, exista o multime de alte instrumente si scule de care puteti avea nevoie acasa, si spre care merita sa va indreptati atentia cat mai repede. Acest articol va prezinta cateva dintre acestea, pe care trebuie sa le cumparati cat mai repede.

Nu se stie niciodata cand inevitabilul se poate produce, si nu aveti instrumentele si sculele necesare pentru remedierea problemei, iar un meserias va va taxa mult mai mult decat costa o trusa de biti Troy, sau o trusa de scule Wert printre altele.

Haideti asadar sa vedem ce alte instrumente sunt necesare pentru acasa:

Ruleta (Banda de masurare)

Se stie faptul ca in lucrarile de bricolaj, masuratorile precise sunt obligatorii. Aveti nevoie de o banda masura buna pentru a verifica dimensiunea unei tevi, pentru a agata un tablou pe perete in pozitia corecta, pentru a agata o imagine in pozitia corecta, pentru a gasi zona unui perete care urmeaza sa fie vopsita sau pentru a masura spatiul in care trebuie sa se potriveasca un nou aparat electrocasnic sau corp de mobilier.

Set de chei

Cu siguranta un set de chei fixe, un set de chei inelare si un set de chei tubulare isi pot dovedi eficienta, mai ales ca acestea pot avea diferite dimensiuni. Daca nu va permiteti aceste seturi de chei insa, puteti sa va indreptati atentia spre o cheie reglabila, in conditiile in care cheile reglabile fac mult mai mult decat sa va ajute sa strangeti piulitele si suruburile.

Acest multitasker poate trage unghiile greu accesibile, poate introduce o piulita intr-un varf si poate inlocui orice cheie indoita inclusa in mobilierul de asamblare.

Clesti

Indiferent ca aveti nevoie sa taiati o bucata de sarma, sa indoiti sau sa taiati sau sa scoatei un cui din perete sau din orice suprafata, clestii reprezinta cea mai buna optiune. Exista diferite tipuri de clesti (puteti alege si un patent), si cu siguranta veti reusi sa va faceti treaba cu succes.

Ciocan

Indiferent ca aveti de demolat pereti de rigips sau ca bateti un cui in perete, bateti cuie in scanduri sau efectuati reparatii asupra unei anexe din lemn, aveti nevoie de un ciocan.

Cutit utilitar

In mod evident, acesta este foarte util pentru ca puteti sa il folositi pentru a taia diferite materiale sau pentru a taia diferite cutii, pentru a desface pachete, etc.  Daca instalati ceva temporar, acest instrument compact este un instrument de salvare. Acesta va taia prin spate din vinil, va taia liniile perfecte in tapet si marca podelele din lemn in cateva secunde.

Lanterna

Nu puteti conta intotdeauna pe a avea o iluminare buna pentru lucrarile de bricolaj. Adesea, trebuie sa lucrati intr-un subsol slab luminat. De asemenea, uneori trebuie sa-ti gasesti drumul cand este intuneric si nu este curent. In astfel de cazuri, aveti nevoie de o lanterna pentru a vedea ce faceti.

Cutie de instrumente

Utilizari:  Odata ce ati creat o colectie cuprinzatoare de instrumente, aveti nevoie de ceva pentru a le stoca. O cutie de instrumente robusta si bine organizata va va ajuta sa va gasiti instrumentele atunci cand aveti nevoie de ele. De asemenea, le poate proteja de daune intre utilizari.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…