Probleme comune Mi Mix 2 si cum sa le remediezi?

0 Shares
0
0
0

Xiaomi Mi Mix 2 nu este doar un alt dispozitiv pe piata. Smartphone-ul Android este excelent din atatea motive si de aceea popularitatea sa a crescut pe piata. Realizat de Xiaomi, o companie care castiga rapid respect pe piata, dispozitivul are toate caracteristicile care se adreseaza iubitorilor de baza ai Android. De la designul elegant la specificatiile interesante, exista atat de multe lucruri pozitive despre el.

Desi Mi Mix 2 este considerat un dispozitiv foarte frumos, exista unele probleme de care utilizatorii s-au plans, iar unii dintre acestia au accesat Quickgsm.ro pentru a lua legatura cu specialistii in reparatii smartphone, pentru remedierea problemelor.

Este greu sa ignori aceste probleme, deoarece iti pot submina experienta folosind dispozitivul. Unele dintre aceste probleme sunt destul de frecvente, ceea ce inseamna ca multi utilizatori trebuie sa le rezolve. Vom discuta pe scurt cele mai frecvente probleme ale Mi Mix 2 si cum sa le remediem:

Probleme Wi-Fi

Pentru multi utilizatori ai Xiaomi Mi Mix 2, Wi-Fi lent este o provocare majora cu care se confrunta. In afara de faptul ca este prea lent cu conexiunea Wi-Fi, problema se extinde pana la conexiunea care cade frecvent. Daca sunteti o persoana care depinde atat de mult de Wi-Fi, aceasta poate fi o provocare majora.

Una dintre cele mai bune si simple metode de a remedia aceasta problema este resetarea routerului wireless. Cand acest lucru nu are efectul dorit, un alt truc pe care il puteti face este sa uitati de reteaua Wi-Fi la care sunteti conectat si sa o reconectati din nou, dupa aceea. Puteti face toate acestea din setarile Wi-Fi.

Incarcare lenta

Cu incarcatorul potrivit, dispozitivul dvs. se va incarca rapid. Ar trebui sa aveti o idee despre cat timp dureaza telefonul pentru a incarca: daca apare brusc o schimbare semnificativa a vitezei de incarcare, ceva este gresit.

Pentru a remedia aceasta problema, trebuie sa va asigurati ca problema nu provine din incarcator. Folositi incarcatorul pentru a incarca un alt telefon sau folositi un alt incarcator bun pentru incarcarea telefonului. Daca problema este cu incarcatorul sau cablul acestuia, luati-l pe altul pentru dispozitivul dvs.

Daca incarcatorul dvs. este inca in regula, s-ar putea ca portul de incarcare USB sa aiba probleme, iar pentru inlocuirea acestei componente va fi necesar sa treceti pragul celor de la service Quick GSM.

Descarcarea prematura a bateriei

Xiaomi Mi Mix 2 vine cu o baterie impresionanta de 3400 mAh. Aceasta este o baterie masiva, cu capacitatea de a dura ore intregi, chiar daca sunteti un utilizator de telefon care foloseste la greu smartphone-ul. Daca bateria se scurge prea repede, cu siguranta exista o problema majora.

Problemele de scurgere a bateriei sunt cauzate in cea mai mare parte de probleme software, astfel incat trebuie sa va asigurati ca actualizati aplicatiile la cele mai recente versiuni. Puteti seta luminozitatea ecranului la automat pentru a gestiona consumul de energie. Exista aplicatii pe care acestea pot fi rulate in fundal si care cauzeaza problema: scoateti-le jos imediat ce le gasiti.

De asemenea, trebuie sa dezactivati Wi-Fi si GPS atunci cand nu le utilizati. Cand toate acestea nu reusesc, poate fi necesar sa va resetati  telefonul. In primul rand, accesati setarea dispozitivului si faceti clic pe Conturi; atingeti optiunea de rezerva si resetare. Deblocati ecranul dupa aceea si resetati dispozitivul.

Aceasta rezolvare a functionat in foarte multe cazuri pana acum, asa ca este rentabil sa incercati. In cazul in care problema nu este remediata astfel, cel mai probabil veti ajunge cu dispozitivul la service Quick GSM, acolo unde specialistii vor vedea care este cauza adevarata a problemei, iar la nevoie vor inlocui bateria defecta.

Telefonul care ruleaza prea lent

Exista cazuri in care dispozitivul dvs. Mi Mix 2 ruleaza prea lent chiar si atunci cand nu exista atat de multe aplicatii pe care le utilizati la un moment dat. Dispozitivul nu trebuie sa functioneze astfel, deoarece are procesoare bune si RAM fiabila si trebuie sa-l repari.

Motivul pentru care dispozitivul dvs. functioneaza prea lent poate fi deoarece exista unele aplicatii care ruleaza in fundal si preiau puterea procesorului. Gasirea unor astfel de aplicatii si dezactivarea acestora poate fi o solutie simpla. In cazurile in care acest lucru nu functioneaza, puteti reporni dispozitivul pentru a vedea daca va ajuta. Daca nu, gasiti aplicatii necinstite si dezinstalati-le.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…