Cele mai utile aplicatii pentru deplasare: sfaturile noastre

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, mai ales datorita tehnologiei, modul de a calatori s-a schimbat radical si pe smartphone-ul nostru au aparut multe aplicatii, dintre care unele sunt mai utile atunci cand calatoriti pentru planificare si organizare.

In acest articol dorim sa indicam cele mai utile aplicatii din mers, sau cel putin cele care, in opinia noastra, pot facilita planificarea vacantei. Sa incepem prin a spune ca, dupa cum stiti deja, aplicatiile trebuie sa fie conectate la retea (de date sau fara fir) pentru a functiona cel mai bine.

Unele pot functiona si offline, adica fara o retea, dar nu sunt intotdeauna de incredere. Trebuie deci sa avem in vedere acest aspect pentru a nu suporta costuri mari de telefon, mai ales atunci cand calatorim in strainatate.

Primul sfat este sa verificati utilizarea aplicatiilor chiar si fara o retea si, daca este necesar, sa descarcati pachetul pentru operare off-line inainte de a pleca. Cu toate acestea, mai ales in strainatate, orasele sunt acum adesea acoperite de retele wireless gratuite la care este posibil sa va conectati.

Apoi aproape intotdeauna in hoteluri sau apartamente exista o retea wireless. Atunci cand esti in deplasare, sansele ca telefonul tau sa aiba probleme sunt mari si este posibil sa ai nevoie si de un service telefoane.

Cele mai utile aplicatii atunci cand calatoriti cu copii

Deci, sa incepem cu aplicatia oficiala a companiei aeriene cu care vom calatori. Pana acum, toate companiile aeriene va permit sa va gestionati rezervarea intr-un mod simplu si convenabil, chiar si prin intermediul aplicatiei lor. De la check-in pana la obtinerea biletelor. Una dintre avantaje, mai ales daca calatoriti cu copii, este ca deseori va permit sa accesati toate comenzile aeroportului fara a avea biletele tiparite.

Afisand biletele direct in aplicatie, puteti accesa la imbarcare cu mainile libere. Cu toate acestea, va recomandam sa va imprimati intotdeauna biletele, doar pentru a fi in siguranta. De fapt, nu toate aeroporturile accepta aceste servicii si daca iubitul nostru telefon decide atunci sa nu functioneze la aeroport. Este mai bine sa ai o imprimare de urgenta!

Cele mai utile aplicatii de calatorit: rezervarea

O aplicatie indispensabila este cu siguranta cea a site-ului unde a fost rezervata cazarea. Cu aceasta aplicatie este posibil sa aveti toate datele de rezervare sub control si, in general, va permite, de asemenea, sa comunicati cu gazda prin mesaje din cadrul aplicatiei.

Puteti verifica toate informatiile necesare, dar si comunica orele de sosire si check-out, aveti indicatia exacta a hotelului cu adresa corecta si numele gazdei.

Cele mai utile aplicatii de calatorit: traduceri

Cand calatoriti in strainatate, oamenii pe care ii intalniti vorbesc o alta limba decat a noastra si uneori nu stiu engleza. Cele mai utile aplicatii de calatorit in acest caz sunt cele care ne ajuta cu traducerea. De exemplu, ne-au ajutat foarte mult cand am calatorit in Bulgaria si Rusia. Un sfat, descarcati limbile care va intereseaza off-line acasa inainte de a pleca, economisind trafic in reteaua din strainatate.

Cele mai utile aplicatii de calatorit: taxiurile

De asemenea, in acest caz exista multe aplicatii de utilizat pentru calatorii, de asemenea, in functie de destinatia calatoriei. In general, folosim foarte mult UBER, dar in unele tari, de exemplu Rusia, exista aplicatii specifice precum YANDEX, UBER RU, GETT. Util daca calatoriti cu copii deoarece puteti solicita si locuri direct in aplicatie si apoi cunoasteti din timp costul calatoriei care urmeaza sa fie platit in numerar sau cu cardul de credit.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…